dissabte, 17 de març del 2018

Manifestació pensionistes i escola catalana

Resultat d'imatges de manifestacio barcelona 17 març de 2018           Resultat d'imatges de manifestacio barcelona 17 març de 2018
Març marçot mata a la vella i a la jove si pot a la vora del foc. Ohhhh i no parem de fer manifestacions! Avui doble, matí i tarda! Ahir va fer 5 mesos que els Jordis estan privats de llibertat.


Hem pogut descansar mentre dinàvem al Centfocs. Força bo el dinar, els postres... m'he passat, un dia és un dia.

Sovint trobem gent famosa. Avui he trobat una companya de l'escola, uns amics de Barberà, el Toni Albà, l'Eudald Carbonell amb qui hem tingut una conversa ben cordial i el periodista Quico Sallés de Preguntes freqüents a la pastisseria on ens hem cruspit una xocolata ben calenteta. La pluja que no ha parat de fer-se present en gairebé tota la manifestació de la tarda, ens havia calat de valent. 

http://www.publico.es/sociedad/pensiones-miles-pensionistas-toman-nuevo-madrid-barcelona-intensa-lluvia.html

https://www.vilaweb.cat/noticies/somescola-prepara-una-demostracio-de-forca-en-defensa-descola-catalana/

I apa a esperar la pròxima manifestació. Hem de fer visible la nostra disconformitat amb el sistema ple de corrupció que afavoreix els de sempre i fa cada cop més miserable la vida del ciutadà que s'ha de guanyar les garrofes amb el seu esforç. No defallim, la força està en nosaltres!!