diumenge, 26 d’abril del 2020

Ohhhh novament vida al carrer

 
Quin goig veure infants acompanyats d'adults ben riallers al carrer! Des de casa veig el parc central i quina sorpresa veure'l amb força gent amunt i avall. No m'he pogut estar de saludar un pare jove amb una nena que anava amb bicicleta davant de casa. Quina felicitat poder tornar a la normalitat després de passar 45 dies confinades (les que ho hem fet bé).  
Si som assenyades, totes podrem sortir el proper dissabte. De moment només infants fins els 14 anys acompanyats d'una persona adulta. Sembla ser que moltes s'han passat, han sortit fotos i ni mascaretes ni guardant la distància recomanada. Aiiii que en som de ruques, brètols, pocassoltes...!
A veure si ens carregarem 45 dies i hem de tornar enrere! Millor que m'equivoqui i totes i tot torni a la normalitat. Massa persones ho estan passant ben magre aturant-se l'economia bruscament per la pandèmia que estem patint. 

http://www.elpuntavui.cat/societat/article/14-salut/1780371-el-govern-demana-no-abaixar-la-guardia-per-no-perdre-allo-aconseguit-amb-l-esforc-del-confinament.html