divendres, 20 de març del 2020

Entrem a la primavera del 2020

Resultat d'imatges per a "coronavirus que es" Resultat d'imatges per a "coronavirus que es"
La natura no entèn de virus, sortosament, i continua el seu camí com cada any transformant prats i jardins, després d'un fred hivern,
en un paradís ple de flors i colors de tota mena. 
Aquesta primavera és diferent, molt diferent de les anteriors. Suposo que som moltes les persones que encara no podem pair el que ens passa. Tot plegat sembla un malson. Un malson del qual voldríem despertar i no ho podem fer. Portem una setmana, des del 13 de març, en estat d'alarma, confinats a casa com en una d'aquellas pel·lis de ciència-ficció que mai m'han agradat i procuro no veure. Em transmeten una sensació incòmoda, desagradable que em neguiteja massa. I degut al coronavirus que s'ha estés per tot el món, ara ens toca ser protagonistes d'una d'aquestes pel·lis tan esgarrifoses per a mi. 
Som afortunats de viure en una caseta, de tenir espai, flors... Deu ser molt angoixant haver d'estar confinats en apartaments petits. 
Tenir cura de les flors sempre m'ha permés superar el fet d'haver d'estar massa hores a casa degut a la Sensibilitat Química Múltiple. Les maleïdes olors del carrer em superen. Deixo aquí les flors de casa. Tant de bo passi aviat aquest episodi, deixi de morir gent i es trobi el medicament, vacuna que ens permeti seguir endavant. A la Xina, on tot es va iniçiar, comencen a revifar. Si fem les coses com cal: no sortir de casa, rentar-nos sovint les mans... segur que també ho farem. Que la sort ens acompanyi i endavant!!
Veure per video-trucada la família, especialment l'Arnau i la Mar quina meravella!!  



https://www.redaccionmedica.com/secciones/sanidad-hoy/coronavirus-que-es-como-se-transmite-que-precauciones-se-deben-tomar-1244 

https://www.ccma.cat/tv3/super3/infok/infok-26022020/video/6032280/









    https://www.rtve.es/noticias/20200321/mapa-mundial-del-coronavirus/1998143.shtml