dijous, 17 de febrer del 2011

Grup d'Escriptura i Literatura


La Sara, una de les components del grup, ens ha fet saber que sortim a la web de l'Ajuntament.

http://www.bdv.es/bdv/agenda/detall.php?apartat=&activitat=11102

Amb la qual cosa podem dir que ja estem constituïdes formalment. La veritat que ens sentim molt satisfetes per la bona acollida rebuda per part de la gent interessada i de la biblioteca que ens ha cedit la sala Allende. A la primera trobada (el 14 de gener) vam ser setze dones de diferents edats unides pel tema de l'escriptura.
Hem proposat quedar un cop al mes i anar fent segons els temes que vagin sorgint. Com a Torredembarra estem treballant sobre el silenci, vaig proposar de fer el mateix. O sigui que aquest divendres (18 de febrer) portarem poemes i narracions sobre aquest tema.
Tant de bo el grup continuï endavant i puguem compartir i aprendre força les unes de les altres. I si s'apunta algun home serà ben rebut je,je,je. No sé pas per quina raó però els homes són més... en fi que els hi costa apuntar-se oi?

1 comentari:

Sara ha dit...

Es estupendo poder compartir una afición que tanto placer supone, como el escribir y que, además, un ente público dé soporte a las reuniones y charlas que se vayan programando, difundiendo y propagando el interés y la implicación de las participantes.

También resulta muy gratificante, comprobar que pone a disposición del Grupo una Sala, confirmando fechas hasta el verano, por lo que la prolongación de las reuniones tiene una previsión de futuro, aportando estabilidad al Club.

Es estupendo. Genial.

Sara