divendres, 29 d’octubre del 2010

Per Tots Sants: panellets i castanyes

Sembla que estic una mica més animada i m'he atrevit a preparar els ingredients per fer un pastís d'ametlles en lloc de panellets que són més laboriosos. El Carlos ha trencat les ametlles que vam recollir l'any passat i jo les he triturat al molinet de cafè. Aiiiiii quina n'he fet! No deixeu de posar la mà a la tapa del molinet sinó us passarà com a mi. Ha saltat la tapa i... les ametlles han sortit volant je, je, je. Segur que no ho oblidaré mai. Ja se sap qui no en fa no en conta.

Deixo la recepta per si algú s'anima:
250gr d'ametlla, 200gr de sucre( jo en poso menys), 3 ous i pela de llimona ratllada. Es barreja tot i 10 minuts al forn a 220º. Bon profit
!


Gaudiu molt de la Festa de la Castanyada. Que no faltin les castanyes, els panellets i els cargols amb banyes envoltats de bon humor.