dijous, 7 d’abril del 2011

La Nuca, el nou membre de la nostra família









Va néixer a Toledo el 27 de desembre del 2010 i el 8 de març, el Dia Internacional de les Dones, van portar-la a casa. L'Eva no parava de dir: mama és tan bonica! I jo pensava sí,sí, ja ho veurem. No sé per quina raó (segurament les meves manies malaltisses) el cas és que mai hagués pensat que la Nuca m'agradés tant. És una Golden Retriever de color beig clar, com l'anunci del Scottex (així ens entenem) El primer dia que la van portar a casa va ser molt emocionant. Semblàvem els avis amb la seva néta. Amb dos mesos i una setmana era com una joguina de pelux. Em va robar el cor especialment veient com volia saltar i la pobrissona queia de costat. I adormida era ben bé com una boleta de pelux. I té uns ullets grisos... una monada!
De moment ha trencat el cable del tf i s'ha cruspit un mocador de paper. Haver-la de treure de bon matí no és massa agradable però... És el que hi ha. Donen feina i a canvi es fan estimar de debò. Mireu les fotos, oi que és maca?

7 comentaris:

Mis adorables bebes ha dit...

Hola Ángels, es maravillosa la teva familia. Mira que es arrivem a voldre veritad? Gracies per convidarme i presentarmela. El animals no heu son tant.
Besets Cariño, cuidat.

Carme Ferrer ha dit...

És moooooolt maca!
Salut per cuidar-la i heu d´anar amb compte amb el que es menja; el meu es va empassar el novembre un mitjó de la meva filla i em va costar 800€ l´endoscòpia d´urgència...Però és una meravella.. Petons!

Vivian Segurana ha dit...

És preciosa, et donarà molta alegria, ja ho veuràs.

Lidia ha dit...

Ay, qué cosa más bonita!!!!

No me extraña que os tenga a todos locos, es para comérsela.
Los animales dan un poquito de faena, pero merece la pena. Está demostrado que nos dan felicidad y nos aumentan las defensas :)
Gracias por presentarnos a Nuca, dale un achuchón de mi parte, y otro para ti!

(Tus chicos también están muy guapos! :))

Liver ha dit...

Es preciosa, me encanta y cierto que se les coje mucho cariño y también que es un palo sacarlos tan temprano pero es que ellos dan tanto y tan generosamente... que menos que pagarles también con un buen paseo aparte del cariño.
Y ya aprovecho, creo que fue tu cumple, espero que hayas pasado un buen día, de todas formas alla en el Face te deje mis felicitaciones.
Aqui te dejo un abrazo muy grandeeeeeeee

Anna Oliva ha dit...

Àngels!!! però quina preciositat m'encanta i es que a mi els animalets m'agraden molt, és cert q donen feina però crec q compensa molt.
disfruta-la
petons
Anna

tre ha dit...

Que requetemaco aquesta gosseta!!! I el nom encara més! quins records!!!!
Que la disfruteu molt!!!
Salut,